Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
MVO betekent voor Gebr. de Kinkelder B.V. bij alle bedrijfsbeslissingen zowel een hoger bedrijfsrendement nastreven, als de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Het gaat er om een balans vinden tussen People, Planet en Profit.

People 
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers hun werk met plezier kunnen doen en zich optimaal ontplooien in hun werk. Gezond en veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn dan ook ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en onze medewerkers volgen jaarlijks scholing. Ons bedrijf heeft een laag personeelsverloop en onze trouwe medewerkers hebben lange dienstverbanden. Ook bij teruglopende activiteiten (vorst e.d.) houden wij onze medewerkers in dienst; niemand wordt ontslagen. Ziekteverzuim wordt tegengegaan door gebruik te maken van moderne methoden en apparatuur, zoals machines voor machinaal straatwerk om de gezondheid van onze medewerkers te waarborgen. Wij zijn erkend leerbedrijf en hebben stageplaatsen voor jong talent. De kennis van onze ervaren medewerkers brengen wij over op de jongere generatie. Onze werkzaamheden worden zodanig uitgevoerd dat omwonenden en verkeer nauwelijks hinder ondervinden. Op maatschappelijk vlak sponsoren wij de voetbalclubs van Duiven, Groessen en Loo, Korfbalvereniging Duiven, Schaatsbaan Duiven, Vogelvereniging Duiven en stellen wij ons terrein (grasland) beschikbaar voor de Avondvierdaagse, Sportdagen van basisscholen en Federatief Schuttersconcours. Verder verzorgen wij de schaftwagen en toilet voor de Nationale Boomplantdag, rijden wij mee met onze vrachtwagens in de Truckersrun van Westervoort met gehandicapten.

 none

Planet 
Onze hoofdactiviteiten zijn het verrichten van grondwerk, straatwerk en riolering. Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden zijn we ons bewust van de aanwezige Flora en Fauna. Doordat wij hoofdzakelijk opdrachten aannemen in de regio beperken wij onnodige transportbewegingen, staan zelden in de file en hebben onze medewerkers geen onnodig lange reistijden. Bovendien beperken wij zo het brandstofverbruik. Onze medewerkers komen dan ook allen uit de regio. Verder scheiden we ons bedrijfsafval en wordt het gerecycled, investeren wij in nieuwe zuinige machines met weinig CO2 uitstoot, werken wij met duurzame producten, worden vervoersbewegingen beperkt, hergebruiken wij zoveel mogelijk materialen en hebben onze chauffeurs de training “Het nieuwe rijden” en onze machinisten “Het nieuwe draaien” gevolgd.

Profit 
Gebr. de Kinkelder B.V. is een financieel gezond en betrouwbaar bedrijf, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Door slim inkopen en uitvoeren kunnen wij efficiënt werken, waarbij zo min mogelijk manuren en grondstoffen verloren gaan. Dit is voor ons bedrijf rendabel en bovendien goed voor het milieu. Wij adviseren onze klanten dan ook het liefst een duurzame oplossing die lang mee gaat. Vaak is de methode die beter is voor de leefomgeving, ook nog de meest voordelige oplossing voor de klant.
                                                                                      Veldstraat 3 | 6922 BH Duiven | T 0316 261 300 | E info@kinkelder-duiven.nl